15 min samtale

Ayurvediske helsekonsultasjon og coaching

60 min oppfølgingstime

650 NOK

Denne oppfølgingsamtalen er for deg som ønsker videre støtte mot dine helserelatertemål. Her vil vi blant annet dekke følgende:

 • Evaluering av tiden som har gått siden vi møttes sist. Har du inkludert anbefalingene vi satt, og hvordan har det i såfall påvirket deg? Forbedringer, og eventuelle utfordringer.

 • Vurdering og justering av personlig Ayurvedisk plan.

 • Mer personlig støtte og veiledning 
BUY NOW

90 min Ayurvedisk helsekonsultasjon (*kun nye klienter)

950 Nok

Dette er et supert sted å starte om du er ny til meg. Her vil jeg få mulighet til å bli kjent med deg og dine utfordringer. I forkant av konsultasjonen ønsker jeg at du sender meg en utfylt kopi av helseskjemaet under, slik at jeg allerede kan begynne å adressere dine ubalanser. Jeg vil stille deg dyptgående spørsmål, samt utføre en fysisk evaluering, for å få et mest mulig korrekt bilde av dine utfordringer.

 
 • En 90 min konsultasjon, fysisk, eller som videomøte.
 • Gjennomgang av detaljert spørreskjema. Dette vil du få tilsendt fra meg i forkant av konsultasjonen, og returnere ferdig utfylt før vi møtes. Gjennomgang av eventuelt annet materialet som bilder etc (dette avtaler vi eventuelt i forkant gjennom email).
 • Fysisk evaluering
 • Samtale hvor jeg vil stille ulike spørsmål for å få en bedre forståelse av deg, og se om mine mistanker stemmer. Her er du også velkommen til å stille spørsmål
 • Du vil få vite din unike konstitusjon (Prakruti), samt eventuelle ubalanser, (Vikruti). Disse ubalansene vil jeg veilede deg til å snu gjennom Ayurveda, yoga, og intuitive healing.
 • Referat sendt over mail
 • En oppfølgingssamtale hvor vi sammen går over vurderingene og anbefalingene du har fått tilsendt. Sammen blir vi enig om hvilke fokusområder du velger først. Dette vil du også få tilsendt på mail.
 

90 + 20 min konsultasjon

1160 NOK

Dette er stedet å starte om du er ny til meg. Gjennom en fysisk evaluering og grundig utspørring vil jeg finne din unike kropp- og sinn sammensetning, forstå dine ubalanser, og designe en personlig plan. Timen dekker blant annet:

 • Gjennomgang av detaljert spørreskjema. Dette vil du få tilsendt fra meg i forkant av konsultasjonen
 • Fysisk evaluering
 • 90 min samtale hvor jeg vil gå i dybden av dine helserelaterte utfordringer, fordøyelse, sinn og kropp. 
 • Adressering av din unike konstitusjon (Prakruti), samt ubalanser, (Vikruti). Disse ubalansene vil jeg veilede deg til å snu gjennom Ayurveda, yoga, og intuitive healing.
 • Vurdering sendt på mail innen 3 virkedager
 • 20 min oppfølgingssamtale hvor vi går over vurderingene og anbefalingene du har fått tilsendt. 
 • Ubegrenset email støtte opptil 1 måned etter konsultasjonen (virkedager), eller i mellom konsultasjoner.
Book her

HELSEPAKKE (Beste verdi)

2999 NOK

Dette gir oss muligheten til å jobbe i dybden og lage en langsiktig, individuell plan for deg og dine behov. Vi møtes over zoom annenhver uke, totalt 4 ganger.

 • 4 konsultasjoner (1*90 min + 3*60 min)
 • Adressering av din fordøyelse (agni) for å optimalisere den og bli kvitt eventuelle fordøyelsesplager
 • Identifisering av eventuelle giftstoffer (ama) med en personlig plan for mild utrennselse.
 • Oppbygging av Ojas og revitalisering av dine celler etter utrennselsen.  
 • Langsiktig plan og verktøy for å opprettholde din vitalitet og glød
 • Ubegrenset mailing støtte mellom timene (virkedager)
 • Bonus: masse deilige oppskrifter
Book her

60 min oppfølgingstime

806 NOK

Denne oppfølgingsamtalen er for deg som ønsker videre støtte mot dine helserelatertemål. Her vil vi blant annet dekke følgende:

 • Evaluering av tiden som har gått siden vi møttes sist. Har du inkludert anbefalingene vi satt, og hvordan har det i såfall påvirket deg?

 • Forbedringer, og eventuelle utfordringer.

 • Vurdering og justering av personlig Ayurvedisk plan.

 • Mer personlig støtte og veiledning 
Book her

Dette sier tidligere klienter

"Jeg tok kontakt med Cecilie etter å ha slitt med lite energi, dårlig søvn og kviser i lang tid. Med en helhetlig tilnærming og fokus på hva som er mulig å få til i en travel hverdag, har jeg fått god hjelp til å gjøre små endringer i kosthold og rutiner. Sakte men sikkert har jeg fått en bedre fordøyelse, mer energi og overskudd og finere hud. Jeg har også blitt bedre kjent med kroppen min og fått gode verktøy jeg kommer til å ta med meg videre. Jeg er så takknemlig for hjelpen jeg har fått og kan varmt anbefale ayurvedisk behandling med Cecilie." 

- Katarina, 32

"Jeg har hatt hormonell acne i 6-7 år, og brukt utallige kroner på hudpleie, hudleger og resepter. To uker etter min første konsultasjon med Cecilie, var all aknen borte. Hormoner i bedre balanse har også vist seg på andre områder, blant annet har sexlysten kommet tilbake etter å ha vært redusert i 1-2 år. Veldig takknemlig for Cecilies kunnskap, og praktiske råd som faktisk lar seg gjennomføre."

- Kvinne, 29

Cecilie er genuin, autentisk og kunnskapsrik. Jeg opplevde å føle meg sett og forstått og at rådene jeg fikk var godt tilpasset min situasjon og utgangspunkt. Etter å ha jobbet med Cecilie er jeg mer trygg i mine matvalg, jeg stresser mindre og har mer energi og glede i hverdagen. Jeg har også kommet mer i kontakt med egen kropp. Kan varmt anbefale ayurvedisk helserådgivning med Cecilie!

- Rita, 28

Jeg tok kontakt med Cecilie pga av plager knyttet til eksem, acne, og allergier. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde! Jeg har følt at jeg har blitt tatt på alvor, og Cecilie har gitt meg følelsen at vi har stått sammen i utfordringene mine - med et genuint ønske om å ville hjelpe meg. Jeg er så fornøyd med å ha fått hjelp spesielt tilpasset meg og min kropp, som baserer seg på kosthold, urter, egenpleie og rutiner som faktisk viser seg å ha stor positiv effekt på kroppen min. Jeg sitter også igjen med masse spennende kunnskap og verktøy, noe jeg er veldig takknemlig for. Kan varmt anbefale Cecilie. 

- Lea

Jeg tok kontakt med Cecilie pga min nysgjerrighet for ayurveda. Vi har hatt samtaler over en periode og jeg opplever henne som svært dyktig, dedikert og med stor integritet. Hennes tilnærming til meg og ayurveda henger sammen og dermed ble det så ekte, nært og troverdig.Måten hun har møtt meg på har fått meg til å se meg selv, mine relasjoner og livet på en ny måte. Føler også mer på en indre ro og tilstedeværelse.Hun har på sitt unike vis fått meg til å kjenne mer på mine følelser. Hva som er viktig for MEG og hvordan sette av tid til meg selv. Fine praktiske verktøy som er lette å gjennomføre i hverdagen.Jeg kommer til å ta med meg hennes veiledning videre i livet. Evig takknemlig.

- Kvinne, 54

Jeg valgte å kontakte Cecilie for å få bukt med acne, men det jeg har fått er så mye mer. Livet mitt har blitt snudd helt rundt og jeg har lært grunnleggende ting om kroppen ALLE burde kunne. Fordøyelsen er mye mer komplisert enn det vi lærer, og alt henger sammen.

Etter at vi var ferdige med konsultasjonene har hun fortsatt svart på ting jeg lurer på uten å ta noe for det, og hun gjør at jeg føler meg godt ivaretatt. Egenkjærligheten hun har hjulpet meg med å integrere, har gitt meg nye muligheter i livet jeg før bare kunne drømme lenge om. Anbefaler alle jeg kommer over en vurdering av fordøyelsen, gir et helt nytt perspektiv på kropp, sinn og naturen i sin helhet

- Marina

Usikker på om en ayurvedisk konsultasjon er rett for deg? Book en uforpliktet prat.

15 min gratis samtale