15 min samtale

Ayurvediske helsekonsultasjon og coaching

Ayurvedisk konsultasjon nye klienter

90 + 20 min

Pris:

Fysisk i Oslo: 1390 kr

Online: 1190 kr 

Dette er stedet Ä starte om du er ny til meg. Gjennom en fysisk evaluering og grundig utspÞrring identifiserer vi din unike kropp- og sinn sammensetning og ubalanser. I etterkant av konsultasjonen vil du motta en skreddersydd plan med fokus pÄ kosthold, livsstil og urter for Ä stÞtte kroppen tilbake til balanse.

Book fysisk konsultasjon

Book zoom konsultasjon


 

Signaturpakke: Ayurvedisk vurdering & holistisk helse coaching.

1x90 min + 3 x 60 min.

Pris:

Fysisk i Oslo: 3790 kr

Online: 3299 kr

(delbetaling mulig)

Dette er en unik kombinasjon av Ayurveda og holistiske helsecoaching, designet for Ä gi deg den beste og mest inngÄende veiledningen for kropp og sinn. Vi gÄr i sÞmmene av dine fysiske, emosjonelle og mentale utfordringer og adresserer de som en helhet. Perfekt for deg som Þnsker mer stÞtte og veiledning. FÄ hjelp til Ä forstÄ og reverse stress, fordÞyelsesbesvÊr, dÄrlig selvfÞlelse, hudproblemer og mer.

Book fysisk pakke

Book zoom pakke


 

Ayurvedisk konsultasjon oppfÞlging

60 min

Pris:

Fysisk i Oslo: 1090 kr

Online: 890 kr 

En oppfÞlgingsamtalen er for deg som allerede har hatt konsultasjon med meg og Þnsker oppfÞlging for videre stÞtte og justering av din plan. Jeg anbefaler en oppfÞlging ca 1-2 mÄneder etter fÞrste konsultasjon.

Book fysisk konsultasjon

Book zoom konsultasjon


 

TESTEMONIALS

"Jeg tok kontakt med Cecilie etter å ha slitt med lite energi, dårlig søvn og kviser i lang tid. Med en helhetlig tilnærming og fokus på hva som er mulig å få til i en travel hverdag, har jeg fått god hjelp til å gjøre små endringer i kosthold og rutiner. Sakte men sikkert har jeg fått en bedre fordøyelse, mer energi og overskudd og finere hud. Jeg har også blitt bedre kjent med kroppen min og fått gode verktøy jeg kommer til å ta med meg videre. Jeg er så takknemlig for hjelpen jeg har fått og kan varmt anbefale ayurvedisk behandling med Cecilie." 

- Katarina, 32

"Jeg har hatt hormonell acne i 6-7 Är, og brukt utallige kroner pÄ hudpleie, hudleger og resepter. To uker etter min fÞrste konsultasjon med Cecilie, var all aknen borte. Hormoner i bedre balanse har ogsÄ vist seg pÄ andre omrÄder, blant annet har sexlysten kommet tilbake etter Ä ha vÊrt redusert i 1-2 Är. Veldig takknemlig for Cecilies kunnskap, og praktiske rÄd som faktisk lar seg gjennomfÞre."

- Kvinne, 29

Cecilie er genuin, autentisk og kunnskapsrik. Jeg opplevde å føle meg sett og forstått og at rådene jeg fikk var godt tilpasset min situasjon og utgangspunkt. Etter å ha jobbet med Cecilie er jeg mer trygg i mine matvalg, jeg stresser mindre og har mer energi og glede i hverdagen. Jeg har også kommet mer i kontakt med egen kropp. Kan varmt anbefale ayurvedisk helserådgivning med Cecilie!

- Rita, 28

Jeg tok kontakt med Cecilie pga av plager knyttet til eksem, acne, og allergier. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde! Jeg har fÞlt at jeg har blitt tatt pÄ alvor, og Cecilie har gitt meg fÞlelsen at vi har stÄtt sammen i utfordringene mine - med et genuint Þnske om Ä ville hjelpe meg. Jeg er sÄ fornÞyd med Ä ha fÄtt hjelp spesielt tilpasset meg og min kropp, som baserer seg pÄ kosthold, urter, egenpleie og rutiner som faktisk viser seg Ä ha stor positiv effekt pÄ kroppen min. Jeg sitter ogsÄ igjen med masse spennende kunnskap og verktÞy, noe jeg er veldig takknemlig for. Kan varmt anbefale Cecilie. 

- Lea

Jeg tok kontakt med Cecilie pga min nysgjerrighet for ayurveda. Vi har hatt samtaler over en periode og jeg opplever henne som svÊrt dyktig, dedikert og med stor integritet. Hennes tilnÊrming til meg og ayurveda henger sammen og dermed ble det sÄ ekte, nÊrt og troverdig.MÄten hun har mÞtt meg pÄ har fÄtt meg til Ä se meg selv, mine relasjoner og livet pÄ en ny mÄte. FÞler ogsÄ mer pÄ en indre ro og tilstedevÊrelse.Hun har pÄ sitt unike vis fÄtt meg til Ä kjenne mer pÄ mine fÞlelser. Hva som er viktig for MEG og hvordan sette av tid til meg selv. Fine praktiske verktÞy som er lette Ä gjennomfÞre i hverdagen.Jeg kommer til Ä ta med meg hennes veiledning videre i livet. Evig takknemlig.

- Kvinne, 54

Jeg valgte Ä kontakte Cecilie for Ä fÄ bukt med acne, men det jeg har fÄtt er sÄ mye mer. Livet mitt har blitt snudd helt rundt og jeg har lÊrt grunnleggende ting om kroppen ALLE burde kunne. FordÞyelsen er mye mer komplisert enn det vi lÊrer, og alt henger sammen.

Etter at vi var ferdige med konsultasjonene har hun fortsatt svart pÄ ting jeg lurer pÄ uten Ä ta noe for det, og hun gjÞr at jeg fÞler meg godt ivaretatt. EgenkjÊrligheten hun har hjulpet meg med Ä integrere, har gitt meg nye muligheter i livet jeg fÞr bare kunne drÞmme lenge om. Anbefaler alle jeg kommer over en vurdering av fordÞyelsen, gir et helt nytt perspektiv pÄ kropp, sinn og naturen i sin helhet

- Marina

Usikker på om en ayurvedisk konsultasjon er rett for deg? Book en uforpliktet prat.

15 min gratis samtale