15 min samtale

Ayurvediske helsekonsultasjon og coaching

Ayurvedisk konsultasjon nye klienter

90 + 20 min

Pris: 1190 kr

Dette er stedet å starte om du er ny til meg. Gjennom en fysisk evaluering og grundig utspørring identifiserer vi din unike kropp- og sinn sammensetning og ubalanser. I etterkant av konsultasjonen vil du motta en skreddersydd plan med fokus på kosthold, livsstil og urter for å støtte kroppen tilbake til balanse.

Book konsultasjon

Signaturpakke: Ayurvedisk vurdering & holistisk helse coaching.

1x90 min + 3 x 60 min.

Pris: 3299 kr (delbetaling mulig)

Dette er en unik kombinasjon av Ayurveda og holistiske helsecoaching, designet for å gi deg den beste og mest inngående veiledningen for kropp og sinn. Vi går i sømmene av dine fysiske, emosjonelle og mentale utfordringer og adresserer de som en helhet. Perfekt for deg som ønsker mer støtte og veiledning. Få hjelp til å forstå og reverse stress, fordøyelsesbesvær, dårlig selvfølelse, hudproblemer og mer.

Book din pakke

Ayurvedisk konsultasjon oppfølging

60 min

Pris: 890 kr

En oppfølgingsamtalen er for deg som allerede har hatt konsultasjon med meg og ønsker oppfølging for videre støtte og justering av din plan. Jeg anbefaler en oppfølging ca 1-2 måneder etter første konsultasjon.

Book konsultasjon

TESTEMONIALS

"Jeg tok kontakt med Cecilie etter å ha slitt med lite energi, dårlig søvn og kviser i lang tid. Med en helhetlig tilnærming og fokus på hva som er mulig å få til i en travel hverdag, har jeg fått god hjelp til å gjøre små endringer i kosthold og rutiner. Sakte men sikkert har jeg fått en bedre fordøyelse, mer energi og overskudd og finere hud. Jeg har også blitt bedre kjent med kroppen min og fått gode verktøy jeg kommer til å ta med meg videre. Jeg er så takknemlig for hjelpen jeg har fått og kan varmt anbefale ayurvedisk behandling med Cecilie." 

- Katarina, 32

"Jeg har hatt hormonell acne i 6-7 år, og brukt utallige kroner på hudpleie, hudleger og resepter. To uker etter min første konsultasjon med Cecilie, var all aknen borte. Hormoner i bedre balanse har også vist seg på andre områder, blant annet har sexlysten kommet tilbake etter å ha vært redusert i 1-2 år. Veldig takknemlig for Cecilies kunnskap, og praktiske råd som faktisk lar seg gjennomføre."

- Kvinne, 29

Cecilie er genuin, autentisk og kunnskapsrik. Jeg opplevde å føle meg sett og forstått og at rådene jeg fikk var godt tilpasset min situasjon og utgangspunkt. Etter å ha jobbet med Cecilie er jeg mer trygg i mine matvalg, jeg stresser mindre og har mer energi og glede i hverdagen. Jeg har også kommet mer i kontakt med egen kropp. Kan varmt anbefale ayurvedisk helserådgivning med Cecilie!

- Rita, 28

Jeg tok kontakt med Cecilie pga av plager knyttet til eksem, acne, og allergier. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde! Jeg har følt at jeg har blitt tatt på alvor, og Cecilie har gitt meg følelsen at vi har stått sammen i utfordringene mine - med et genuint ønske om å ville hjelpe meg. Jeg er så fornøyd med å ha fått hjelp spesielt tilpasset meg og min kropp, som baserer seg på kosthold, urter, egenpleie og rutiner som faktisk viser seg å ha stor positiv effekt på kroppen min. Jeg sitter også igjen med masse spennende kunnskap og verktøy, noe jeg er veldig takknemlig for. Kan varmt anbefale Cecilie. 

- Lea

Jeg tok kontakt med Cecilie pga min nysgjerrighet for ayurveda. Vi har hatt samtaler over en periode og jeg opplever henne som svært dyktig, dedikert og med stor integritet. Hennes tilnærming til meg og ayurveda henger sammen og dermed ble det så ekte, nært og troverdig.Måten hun har møtt meg på har fått meg til å se meg selv, mine relasjoner og livet på en ny måte. Føler også mer på en indre ro og tilstedeværelse.Hun har på sitt unike vis fått meg til å kjenne mer på mine følelser. Hva som er viktig for MEG og hvordan sette av tid til meg selv. Fine praktiske verktøy som er lette å gjennomføre i hverdagen.Jeg kommer til å ta med meg hennes veiledning videre i livet. Evig takknemlig.

- Kvinne, 54

Jeg valgte å kontakte Cecilie for å få bukt med acne, men det jeg har fått er så mye mer. Livet mitt har blitt snudd helt rundt og jeg har lært grunnleggende ting om kroppen ALLE burde kunne. Fordøyelsen er mye mer komplisert enn det vi lærer, og alt henger sammen.

Etter at vi var ferdige med konsultasjonene har hun fortsatt svart på ting jeg lurer på uten å ta noe for det, og hun gjør at jeg føler meg godt ivaretatt. Egenkjærligheten hun har hjulpet meg med å integrere, har gitt meg nye muligheter i livet jeg før bare kunne drømme lenge om. Anbefaler alle jeg kommer over en vurdering av fordøyelsen, gir et helt nytt perspektiv på kropp, sinn og naturen i sin helhet

- Marina

Usikker på om en ayurvedisk konsultasjon er rett for deg? Book en uforpliktet prat.

15 min gratis samtale