15 min samtale

Ulike pakketilbud for "Rens for Revitalisering"

60 min oppfĂžlgingstime

650 NOK

Denne oppfÞlgingsamtalen er for deg som Þnsker videre stÞtte mot dine helserelatertemÄl. Her vil vi blant annet dekke fÞlgende:

 • Evaluering av tiden som har gått siden vi møttes sist. Har du inkludert anbefalingene vi satt, og hvordan har det i såfall påvirket deg? Forbedringer, og eventuelle utfordringer.

 • Vurdering og justering av personlig Ayurvedisk plan.

 • Mer personlig støtte og veiledning 
BUY NOW

90 min Ayurvedisk helsekonsultasjon (*kun nye klienter)

950 Nok

Dette er et supert sted Ä starte om du er ny til meg. Her vil jeg fÄ mulighet til Ä bli kjent med deg og dine utfordringer. I forkant av konsultasjonen Þnsker jeg at du sender meg en utfylt kopi av helseskjemaet under, slik at jeg allerede kan begynne Ä adressere dine ubalanser. Jeg vil stille deg dyptgÄende spÞrsmÄl, samt utfÞre en fysisk evaluering, for Ä fÄ et mest mulig korrekt bilde av dine utfordringer.

 
 • En 90 min konsultasjon, fysisk, eller som videomøte.
 • Gjennomgang av detaljert spørreskjema. Dette vil du få tilsendt fra meg i forkant av konsultasjonen, og returnere ferdig utfylt før vi møtes. Gjennomgang av eventuelt annet materialet som bilder etc (dette avtaler vi eventuelt i forkant gjennom email).
 • Fysisk evaluering
 • Samtale hvor jeg vil stille ulike spørsmål for å få en bedre forståelse av deg, og se om mine mistanker stemmer. Her er du også velkommen til å stille spørsmål
 • Du vil få vite din unike konstitusjon (Prakruti), samt eventuelle ubalanser, (Vikruti). Disse ubalansene vil jeg veilede deg til å snu gjennom Ayurveda, yoga, og intuitive healing.
 • Referat sendt over mail
 • En oppfølgingssamtale hvor vi sammen går over vurderingene og anbefalingene du har fått tilsendt. Sammen blir vi enig om hvilke fokusområder du velger først. Dette vil du også få tilsendt på mail.
 

Gruppeprogram 1 betaling

2290 NOK

 • Tilgang til alle ressurser i programmet. Interaktivt fellesskap, oppskrifter, demo videoer, live mĂžter, yogavideoer, meditasjoner, selvpleie sjekklister, shoppinglister, refleksjonsspĂžrsmĂ„l og mer. 
Bli med

Gruppeprogram 3 delbetalinger

800 NOK *3

 • Tilgang til alle ressurser i programmet. Interaktivt fellesskap, oppskrifter, demo videoer, live møter, yogavideoer, meditasjoner, selvpleie sjekklister, shoppinglister, refleksjonsspørsmål og mer. 
Jeg er klar

Gruppeprogram + 1 konsultasjon

3149 NOK

 • Tilgang til alle ressurser i gruppeprogrammet +privat 90 min konsultasjon med Cecilie. 

 • Få vite din unike kropps-og sinn sammensetning (dosha), samt ubalanser. Veiledning til hvordan skreddersy programmet til dine unike  behov + ubegrenset email support.
Jeg vil glĂžde

Gruppeprogram + 2 konsultasjoner

3790 NOK

 •  Tilgang til alle ressurser i gruppeprogrammet +2 private konsultasjon med Cecilie (90 min + 60 min).

 • En ekstra follow up i midten av programmet for å sjekke inn, se hvordan kroppen responderer, justere, og tilpasse. + ubegrenset email support.
Jeg er med

Dette sier tidligere klienter

"Jeg tok kontakt med Cecilie etter Ä ha slitt med lite energi, dÄrlig sÞvn og kviser i lang tid. Med en helhetlig tilnÊrming og fokus pÄ hva som er mulig Ä fÄ til i en travel hverdag, har jeg fÄtt god hjelp til Ä gjÞre smÄ endringer i kosthold og rutiner. Sakte men sikkert har jeg fÄtt en bedre fordÞyelse, mer energi og overskudd og finere hud. Jeg har ogsÄ blitt bedre kjent med kroppen min og fÄtt gode verktÞy jeg kommer til Ä ta med meg videre. Jeg er sÄ takknemlig for hjelpen jeg har fÄtt og kan varmt anbefale ayurvedisk behandling med Cecilie." 
- Katarina, 32
"Jeg har hatt hormonell acne i 6-7 år, og brukt utallige kroner på hudpleie, hudleger og resepter. To uker etter min første konsultasjon med Cecilie, var all acnen borte. Hormoner i bedre balanse har også vist seg på andre områder, blant annet har sexlysten kommet tilbake etter å ha vært redusert i 1-2 år. Veldig takknemlig for Cecilies kunnskap, og praktiske råd som faktisk lar seg gjennomføre."
- Kvinne, 29
"Cecilie er genuin, autentisk og kunnskapsrik. Jeg opplevde Ä fÞle meg sett og forstÄtt og at rÄdene jeg fikk var godt tilpasset min situasjon og utgangspunkt. Etter Ä ha jobbet med Cecilie er jeg mer trygg i mine matvalg, jeg stresser mindre og har mer energi og glede i hverdagen. Jeg har ogsÄ kommet mer i kontakt med egen kropp. Kan varmt anbefale ayurvedisk helserÄdgivning med Cecilie!"
- Rita, 28
Jeg valgte Ä kontakte Cecilie for Ä fÄ bukt med acne, men jeg har fÄtt sÄ mye mer. Livet mitt er snudd helt rundt, og jeg har lÊrt grunnleggende ting om kroppen ALLE burde kunne.
FordÞyelsen er mye mer komplisert enn det vi lÊrer, og alt henger sammen. Anbefaler alle en vurdering av fordÞyelsen, det gir et nytt perspektiv pÄ kropp, sinn og naturen i sin helhet."
- Marina

Usikker på om dette er for deg?  Book en uforpliktet prat.

15 min gratis samtale