15 min samtale

Book fysisk konsultasjon i Oslo

Glød yoga, Parkveien 62

Book

Book video konsultasjon 

Konsultasjonen foregår over zoom

Book

Anonym kvinne

"Jeg tok kontakt med Cecilie da jeg i mange år har slitt med smerter i mage og fordøyelse. Etter mange år med ulike dietter og tilnærminger til dette, begynte jeg også å slite med skam rundt mat. Det hadde blitt mye ja og nei mat som stresset meg enda mer.

Cecilie tok meg i mot på en veldig trygg og profesjonell måte, det var lett å få tillit til henne. Hun har massevis av kunnskap. Cecilie så hele meg, og fant en tilnærming rettet for hele meg. Hun har lært meg å lytte mer til kroppen, hvordan den har det, hva den trenger og gitt meg et bedre forhold til mat. Hun har også minnet meg på at hvile er en nødvendighet.Jeg bruker fortsatt hennes deilige oppskrifter, og råd rundt mat og rutiner. Jeg er så takknemlig for alt hun har vist og lært meg" 

Lea

“Jeg tok kontakt med Cecilie pga av plager knyttet til eksem, acne, og allergier. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde! Jeg har følt at jeg har blitt tatt på alvor, og Cecilie har gitt meg følelsen at vi har stått sammen i utfordringene mine - med et genuint ønske om å ville hjelpe meg.

Jeg er så fornøyd med å ha fått hjelp spesielt tilpasset meg og min kropp, som baserer seg på kosthold, urter, egenpleie og rutiner som faktisk viser seg å ha stor positiv effekt på kroppen min. Jeg sitter også igjen med masse spennende kunnskap og verktøy, noe jeg er veldig takknemlig for. Kan varmt anbefale Cecilie.” 

Anonym kvinne

"Jeg har hatt hormonell acne i 6-7 år, og brukt utallige kroner på hudpleie, hudleger og resepter. To uker etter min første konsultasjon med Cecilie, var all acnen borte.

Hormoner i bedre balanse har også vist seg på andre områder, blant annet har sexlysten kommet tilbake etter å ha vært redusert i 1-2 år. Veldig takknemlig for Cecilies kunnskap, og praktiske råd som faktisk lar seg gjennomføre.".